Om Maintenance Summit

- en konferens om driftsäker industriell digitalisering och underhållsmässig upphandling utifrån ett ledningsperspektiv

- en konferens om driftsäker industriell digitalisering och underhållsmässig upphandling utifrån ett ledningsperspektiv

Missa inte Maintenance Summit 13-14 mars

Maintenance Summit är en ny konferens om driftsäker industriell digitalisering och underhållsmässig upphandling. Konferensen arrangeras i Göteborg under två halvdagar i samband med Underhållsmässan. 

Modernt, digitaliserat underhåll har blivit en fråga för styrelserummen och det ökade intresset avspeglas under Maintenance Summit. Programmet samlar flera av näringslivets tyngsta beslutsfattare och experter inom området. Dag ett får vi bl a lyssna till Alrik Danielson, VD och koncernchef för SKF, och Daniel Akenine, Teknikchef på Microsoft. Dag två rymmer talare som Jerry Johansson, Maintenance Director Senior Advisor på AstraZeneca och Göran Korsfeldt, Projektledare Next Generation på BillerudKorsnäs.

– Vi är glada över att kunna presentera en konferens med mycket starkt innehåll som ligger helt i linje med mässans fokusområden, säger Anna Jarnö, affärsansvarig för Underhållsmässan.

Välj om du vill medverka en eller två halvdagar
Maintenance Summit är indelat i två halvdagarspass den 13-14 mars. Första passet inleds efter lunch tisdagen den 13 mars och har fokus på produktivitet och cybersäker industriell digitalisering. Konferenspasset avslutas med ett exklusivt studiebesök på SKF med visning av en helt ny digitaliserad produktionslinje. På kvällen väntas mingel och nätverkande med middag på Svenska Mässan under trevliga former. Onsdag förmiddag, den 14 mars, fortsätter konferensen och handlar då om investeringar och underhållsmässig upphandling.

Maintenance Summit arrangeras gemensamt av Underhållsmässan och Riksorganisationen Svenskt Underhåll.
Anmäl dig idag, antalet platser är begränsat!